Откриване на учебната 2018/2019г.

1Както всяка година Средно училище "Добри Чинтулов" пострещна своите ученици, родители и гости. Повече от 300 ученици с много цветя и усмивки прекрачиха прага на училището в първия учебен ден на 2018г.

Прочети още...

Една прекрасна равносметка

1Измина още една учебна година от живота на СУ "Добри Чинтулов". И ние с гордост можем да кажем, че тя беше изключително успешна за паралелките от профил "Изкуства". Всеотдайната екипна работа на ученици, учители и родители даде своите плодове. 110 награди за талантливите ни възпитаници

Прочети още...

СУ "Добри Чинтулов" с патронен празник и "Ученик на годината"

IMG 3220Ученици и учители днес отбелязаха патронния празник на училището. Рано сутринта глъчка огласи училищния двор. Празникът стартира с представяне на презентациите от конкурса "Моята България" и награждаване на победителите.

Прочети още...

Конкурс за рисунка " 3 март - Свободата и нейните герои"

1Повод за гордост е участието и отличното представяна на нашите ученици - Христо Груев - 7 б клас и Румяна Пеева - 6 б клас, които участваха в конкурса, организиран от Българско национално радио - Бургас " 140 години свобода", посветен на бележитата годишнина от Освобождението на България. 

Прочети още...

Нови успехи на наши спортисти

638 397 kupata na coca colaПоздравления за Кристиян, Християн, Димо, Антон, Ангел и Пламен - нашите малки футболисти и неуморната Люба Сакалиева, които заслужено завоюваха трето място на най-големия междуучилищен футболен турнир "Купата на Кока-Кола"!

Прочети още...

Copyright © 2015. All Rights Reserved.