Училище в облака

Средно училище "Добри Чинтулов" е училище в облака. Ние стартираме новата учебна година с Google G suite за образованието, където всички учители и ученици могат да използват свои безплатни, неограничени и сигурни профили. Инструментите на Google ни помагат да работим с по-малко хартия и да развиваме дигиталната компетентност на учениците и учителите. Google G suite за образованието се внедрява съвместно с Център за творческо обучение и е част от проекта "Училище в облака".

За родителите на първокласниците

Уважаеми родители, каним Ви на родителска среща, която ще се проведе на 04.09.2018г. от 18.00 часа в Игротеката на втория етаж на СУ "Добри Чинтулов".

Розите на България

PIC 2837 1Българи в над 25 държави ще танцуват традиционно българско хоро, за да отбележат 11 май - празника на Светите братя Кирил и Методий. По инициатива на Министерството на образованието и науката в кампанията ще се включат учениците от български училища, както и техните учители, родители и приятели.

Прочети още...

Дни на отворените врати

1Уважаеми родители! Децата ви ще бъдат в първи клас! Това събитие е вълнуващо и всяко дете го очаква с трепет. Знаем колко е важно детето да е обгрижвано с любов, търпение, разбиране и професионални умения. За нас всяко дете е специално!

Прочети още...

Copyright © 2015. All Rights Reserved.