Средно училище "Добри Чинтулов"
Съвременно обучение, вдъхновено от традициите!

ПОСЛЕДЕН УЧИЛИЩЕН ЗВЪНЕЦ ЗА ВИПУСК 2023

НА ДОБЪР ЧАС,  АБИТУРИЕНТИ!

   На 12 май в двора на СУ „Добри Чинтулов “ за последен път удари училищният звънец за зрелостниците от Випуск 2023. Тържествената церемония бе в целия си блясък. Отново училищният двор се изпълни с малки и големи ученици, впили любопитни погледи в красивите абитуриенти, развълнувани родители и близки.

    С емоционално слово директорът на училището, инж. Милена Дренска, поздрави момичетата и момчетата от Випуск 2023 за приноса им към училищния живот като им пожела да следват мечтите си. А те на свой ред благодариха на ръководството на училището и на всички учители за грижата, знанията и любовта, които са получили през изминалите дванадесет години.

     Изненадата, която зрелостниците бяха подготвили, бе книга озаглавена "Наследниците на Добри Чинтулов", с която започнаха една нова традиция - всеки следващ випуск да оставя послание за бъдещите поколения, които ще съхраняват българските традиции.

      Развълнуваният им класен ръководител, г-жа Диана Атанасова, едва сдържайки сълзите си, им пожела смело да гледат в бъдещето и уверено да посрещнат новия си път в истинския живот. И нека помнят, че знанието и професионалните компетенции са силата, чрез която умело ще се справят с предизвикателствата на живота.

      С кръшно българско хоро и бурни ръкопляскания няколко стотин чинтуловци изпратиха поредния випуск на СУ „Добри Чинтулов“- гр. Бургас