Средно училище "Добри Чинтулов"
Съвременно обучение, вдъхновено от традициите!

Честит празник, любимо училище!

Честит празник, любимо училище!

На 21.04.2023 г. Нашето училище чества 72-годишен Патронен празник! Училище с богата традиция, с дълга история, със съвременен облик.

По традиция отбелязваме празника с грандиозен концерт, чрез който показваме преклонението си пред делотто на Добри Чинтулов. Ние носим отговорността да се учим и да бъдем достойни наследници на един истински родолюбец и борец за свобода, участваме в конкурси и състезания и така с думи и дела славим името на нашия патрон!Имаме утвърдена система за награждаване на ученици, учители, родители и партньори.

Директорът, инж. Милена Дренска, отправи празнични слова към ученици и учители, и към гостите, които уважиха нашия празник. И както традицията ни повелява, награди учениците с отлични постижения на национални и международни състезания, конкурси и олимпиади, но не забравихме да наградим и учителите, които неуморно работят и показват своя професионализъм през годините и многократно са награждавани с национални и международни отличия! И не на последно място наградихме родителите, които са винаги отзивчиви и ни подкрепят във всяко едно начинание. Благодарим им за всеотдайното партньорство!!!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК, ЧИНТУЛОВЦИ!!!